Ce este baby plant?

Baby plant este o planta vie in miniatura, plantata intr-un mini ghiveci si protejata de un clopot din plastic reciclabil, ce poate fi purtata peste tot (se poate atasa la telefonul mobil, la chei, pe monitor... oglinda retrovizoare a masinii... oriunde i s-ar potrivi).

Plantele se vor dezvolta in capsula intre 3 si 8 luni in functie de specie si frecventa cu care vor fi udate. Cand volumul plantei nu ii mai permite sa stea confortabil in capsula este timpul pentru replantare. Este o operatiune foarte simpla, trebuie doar un cutit, un ghiveci si pamant.

Fiind vie, planta are nevoie de ingrijire. E foarte simplu! Mini ghiveciul este prevazut cu niste orificii pe unde planta se uda periodic (in medie odata la 3-4 saptamani) iar capsula protectoare are o gura de aerisire pentru ca planta sa supravietuiasca in conditii optime. De asemenea are nevoie de lumina pentru a se hrani.

Toate informatiile despre frecventa cu care trebuie udata fiecare specie sau cum va arata planta cand va fi replantata se pot gasi pe site-ul nostru.

Este un cadou unic care poate fi facut unei persoane dragi sau de ce nu ,dvs!

Ingrijirea plantelor

Tocmai ati primit primul Baby Plant . Ca si fiecare planta vie ea are nevoie de atentie si ingrijire. Nu este nevoie sa fi expert gradinar pentru a invata sa pastrezi viata in acest mini container. Daca sunteti atenti si nu-l uitati, floarea o sa creasca in fata ochilor dumneavoastra si la final poate sa ocupe un loc printre alte ghivece.

Urmariti cativa pasi simpli si floricica dumneavoastra mica va avea un viitor.Planta dumneavoastra are nevoie de apa. Bineineles in anumite cazuri cantitatea poate conta. Udarea excesiva le poate ucide,sau sa le poate face sa creasca mai repede ceea ce ar reduce timpul in care va puteti bucura de ele in capsula. Trebuie sa le udati asa cum este scris pe site, si sa respectati mediul inconjurator. Daca observati ca planta creste repede puteti micsora perioada dintre udari. Acestea sunt particularitati individuale.Pentru a uda floarea, amplasati partea de jos a capsulei intr-un vas cu apa (1 cm) intre 30 de sec . pana la 2-3 minute. Observati daca solul ia apa mai repede sau mai incet

Baby Plants iubesc soarele cu cat mai mult cu atat mai bine. Puneti capsula la un loc cu mult soare sau un loc luminat bine pana cand sunteti la serviciu sau acasa. Soarele ajuta plantelor mini. Dar in zilele de vara nu expuneti capsula la lumina directa a soarelui. Pastrati-le la cald temperaturile scazute le pot ucide.

Cand vine momentul

Daca ati fost atenti si ati avut grija de Baby Plant-ul dumneavoastra, dupa ceva timp el poate sa ia un loc intre ghivecele din casa dumneavoastra. Cand a crescut destul si capsula ii este deja mica a venit timpul sa-l eliberati. Alegeti un ghiveci mic potrivit, deschideti capsula si plantati-l in noua lui casa.

Utilizari

• campanii de publicitate , promotii reclame
• accesoriu viu pentru chei , telefon mobil , geanta
• cadou
• potrivita oricarui tip de birou